grandhunters

منتدى الصيد المصرى (منتدى عربى يتناول كل ما يخص الصيد والاسلحه)


    سمك الهامور المحشي على جراند وبس * اهداء الى كل الصيادين المقيمين فى السعوديه وعلى راسهم استاذ ادهم الاسكندرانى

    شاطر
    avatar
    عاشق القنص

    عدد المساهمات : 80
    نقاط : 113
    السٌّمعَة : 6
    تاريخ التسجيل : 31/12/2010
    العمر : 28
    الموقع : الاسماعيليه / فايد

    سمك الهامور المحشي على جراند وبس * اهداء الى كل الصيادين المقيمين فى السعوديه وعلى راسهم استاذ ادهم الاسكندرانى

    مُساهمة من طرف عاشق القنص في الأحد يناير 02, 2011 7:40 am

    المقادير:

    سمك الهامور
    كزبرة مفرومة
    بقدونس مفروم
    ثوم مفروم
    بصل مفروم
    عصير ليمون
    شطة حامية (على حسب الرغبه)
    ملح
    فلفل أسود
    خل ( ضرورى جدا لان الهامور زفر جدا)
    زيت زيتون
    دقيق
    بيض

    الطريقة:

    يفتح سمك الهامور في النصف وتخلى العظم من سمك الهامور.(توضع السمكه امامنا وبسكين حامى جدا وتشق من النصف من عند السلسه وتسحب وتنظف جيدا)
    تخلط الكزبرة مع البقدونس والثوم والبصل، ويتبل سمك الهامور بالملح عصير الليمون والشطة والفلفل الأسود والخل وزيت الزيتون.

    يحشى سمك الهامور بالخلطة السابقة، ويقفل بأسياخ خشبية، ثم يغمس سمك الهامور في الدقيق وتقلى بالزيت

    يدخل سمك الهامور للفرن حتى ينضج.( عشان يتم التاكيد النضج)


    يقدم سمك الهامور مع ارز احمر على الطريقه المصريه
    روعه وسلطه خضراء
    تحياتى لكل اعضاء جراند هاتنر
    من الكابتن احمد عبد العزيز
    avatar
    ادهم محمود محمد

    عدد المساهمات : 152
    نقاط : 229
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 31/12/2010
    العمر : 55
    الموقع : جدة المملكة العربية السعودية

    رد: سمك الهامور المحشي على جراند وبس * اهداء الى كل الصيادين المقيمين فى السعوديه وعلى راسهم استاذ ادهم الاسكندرانى

    مُساهمة من طرف ادهم محمود محمد في الأحد يناير 02, 2011 7:10 pm

    ده كلام فوق 100%
    عظيم يا برنس الطبخ

    نهارك سعيد
    avatar
    المستشار
    Admin
    Admin

    عدد المساهمات : 241
    نقاط : 100340
    السٌّمعَة : 3
    تاريخ التسجيل : 19/11/2010

    رد: سمك الهامور المحشي على جراند وبس * اهداء الى كل الصيادين المقيمين فى السعوديه وعلى راسهم استاذ ادهم الاسكندرانى

    مُساهمة من طرف المستشار في الأحد يناير 02, 2011 7:34 pm

    معلش يا باشا ايه وظيفه البيض لانى قرائه فى المقادير ولم يستخدم واخوك لماح شويه


    _________________
    وما رميت اذ رميت ولكن الله رمى
    المستشار
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    avatar
    عاشق القنص

    عدد المساهمات : 80
    نقاط : 113
    السٌّمعَة : 6
    تاريخ التسجيل : 31/12/2010
    العمر : 28
    الموقع : الاسماعيليه / فايد

    رد: سمك الهامور المحشي على جراند وبس * اهداء الى كل الصيادين المقيمين فى السعوديه وعلى راسهم استاذ ادهم الاسكندرانى

    مُساهمة من طرف عاشق القنص في الإثنين يناير 03, 2011 3:00 am

    ادهم محمود محمد كتب:ده كلام فوق 100%
    عظيم يا برنس الطبخ

    نهارك سعيد
    حبيب قلبى يااسكندرانى
    نهارك سكر زياده
    avatar
    عاشق القنص

    عدد المساهمات : 80
    نقاط : 113
    السٌّمعَة : 6
    تاريخ التسجيل : 31/12/2010
    العمر : 28
    الموقع : الاسماعيليه / فايد

    رد: سمك الهامور المحشي على جراند وبس * اهداء الى كل الصيادين المقيمين فى السعوديه وعلى راسهم استاذ ادهم الاسكندرانى

    مُساهمة من طرف عاشق القنص في الإثنين يناير 03, 2011 3:08 am

    Admin كتب:معلش يا باشا ايه وظيفه البيض لانى قرائه فى المقادير ولم يستخدم واخوك لماح شويه
    هههههههههههههه
    صياد ماهر ولماح
    ياباشا انا اقولك الاكله دى ممكمن تتبل اجزاء من السمك بالبيض ودقيق البقسمات ويتقلى
    وطبعا انا ما ردتشى اقول كده عشان محدش يقولك الواد ده بيشتغلنا هايحط على البيض سمك
    هو ناقص زفاره
    عشان كده حذفت الجزء ونسيت احذفه من المقادير
    بس واللهى ما انا حذفه خليه كده للذكرى
    ههههههههههههه
    حبيب قلبى يامحمد بيه شرفت القسم ونورت المطبخ
    avatar
    ايهاب ابو الوفا حمدى

    عدد المساهمات : 185
    نقاط : 329
    السٌّمعَة : 3
    تاريخ التسجيل : 30/12/2010
    العمر : 52

    رد: سمك الهامور المحشي على جراند وبس * اهداء الى كل الصيادين المقيمين فى السعوديه وعلى راسهم استاذ ادهم الاسكندرانى

    مُساهمة من طرف ايهاب ابو الوفا حمدى في الإثنين يناير 03, 2011 2:53 pm

    حبيب قلبى اكثر من رائع الجمال والوقار عاشق القنص ايها المحترم شكرا على كم المعلومات فى مطبخ المنتدى العامر بك سيدى الفاضل دمت سيدى بكل خير وعام سعيد .

      الوقت/التاريخ الآن هو الأربعاء أكتوبر 18, 2017 1:52 am